Príbeh cukrárenskej rodiny Ferrero

Viete, čo majú spoločné čokoládové výrobky Nutella, Ferrero Rocher, Raffaello, Mon Chéri či produkty značky...

Pravdy a mýty o mede: Ničí sa pečením?

S ladká pochúťka, bez ktorej Vianoce nie sú Vianocami. Romantická príchuť tekutého zlata dopĺňa pečenie...

Cvikla – červená kráľovná jesene sa hodí aj do koláčov

Surová, strúhaná, varená, do šalátov, omáčok, dokonca koláčov. Cvikla má pestré využitie a navyše váš organizmus...

Nemôžete čokoládu? Zvoľte karob!

Určite sa zhodneme na tom, že chuť čokolády je nenahraditeľná, či už pri pečení alebo...

Jedlé kvety – luxusná ozdoba, netradičná a zdravá pochúťka

Kvety fialiek, ruží, begónií či nechtíka vyzerajú na tanieri priam božsky. No väčšina z nás sa...

Bezlepkové múky ako skvelá alternatíva

B ezlepkové múky sa stávajú súčasťou mnohých kuchýň či už zo zdravotných alebo preventívnych dôvodov....

Pečiete mrkvovú tortu, koláč či muffiny? Ako nastrúhať mrkvu, aby bolo cesto krásne šťavnaté?

C hcete upiecť mrkvový zákusok a neviete, ako správne nastrúhať mrkvu, aby koláč nebol suchý,...

Sladký dezert a k tomu vínko… Ale aké zvoliť?

Zakončiť romantický či slávnostný večer sladkou bodkou v podobe dezertu je bez pochýb úžasnou voľbou. No...